2007 ja aiemmin synt: COED

COED -harrasteryhmä on suunnattu lajin aloittaville harrastajille ja harrastajille joille laji on jo tuttu. Nousijoilta kuitenkin vaaditaan kokemusta nousemisesta paristunteissa, mutta ilman kokemustakin pääsee nousemaan, mikäli oma pohja löytyy matkaan. Joukkue esiintyy seuran talvi- ja kevätnäytöksissä halutessaan. Harjoitukset koostuvat COED -nostoista, tai paristunteista, ja pyramideista mahdollisuuksien mukaan.

Cheerleading on hauska ja tarpeen mukaan haastava joukkuelaji, jossa taidot opitaan yksin, sekä yhdessä. Tämä ryhmä soveltuu niin myöhäisemmällä iällä lajin aloittaville kuin lajin pariin palaavillekin.

Haastattelimme aikuisten harrasteryhmä Hallan harrastajia siitä, millaista on aloittaa cheerleading aikuisena, tsekkaa: https://www.facebook.com/photo/?fbid=488289739962428&set=a.434429302015139


HARJOITUKSET: 

1 kerta / joka toinen viikko, 17.1. alkaen

Keskiviikkoisin klo 19-21

TASO: 

alkeet ja harraste (level 3-6)

KUSTANNUKSET:

kevät: 60€ kausimaksu (kahdessa erässä)

40€ jäsenmaksu/kalenterivuosi 2024

Suomen Cheerleadingliiton harrastelisenssi alkaen 15€/hlö


ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ryhmään voi ilmoittautua mikään vuoden ympäri, kunhan ryhmässä on tilaa. Käy kokeilemassa kaksi viikkoa maksutta! Ilmoittauduttehan ryhmään myClubista ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista niin tiedämme tulostanne.

OHJAAJA: 

Nina Kähkönen, Jonna Nikkarinen, Juulia Metso

Kysyttävää? Käy katsomassa meidän Uudelle harrastajalle -osio!