KUSTANNUKSET

Harrastuksen kustannukset muodostuvat kausimaksusta, jäsenmaksusta ja lisenssistä. Kilpajoukkueissa on pakollisia varuste-, leiri- ja kilpailukustannuksia. Harrastejoukkueissa ei ole jäsen-, kausi- ja lisenssimaksun lisäksi muita pakollisia kustannuksia. Seuran joukkueet tekevät talkootöitä ja varainkeruuta kustannusten alentamiseksi.

JÄSENMAKSU vuonna 2024 on 40 € / harrastaja

Jäsenmaksu sisältää vuosittain vaihtuvan seurapaidan. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa joko keväällä tai syksyllä kausimaksun yhteydessä. Jotta voit aloittaa harrastuksen tai jatkaa sitä, sinun tulee maksaa ACA:n jäsenmaksu.

KAUSIMAKSU (syksy/kevät):

Jäähileet, Ice Glee, Ice Infinity, Halla: 120€
Ice Glory, Ice Amazing, Ice Imagine, Ice Breakers: 150€ 
Ice Admire, Ice Angels, Ice Inspire, Ice Incredible: 180€

Kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Kumpikin kausimaksu lähetetään kahdessa erässä. Laskut lähetetään sähköisesti jäsenjärjestelmä myClubin kautta.
Seurassamme on käytössä perhealennus
- 1. jäsen, normaali kausimaksu 
- 2. jäsen, -10 euroa kausimaksusta 
- 3. jäsen, -20 euroa kausimaksusta 
- 4. jäsen, ilmainen (edullisin kausimaksu) 

Esimerkiksi mikäli perheestä harrastaa kolme sisarusta, alennus kohdistuu edullisimpaan kausimaksuun, kaksi muuta maksaa täyden kausimaksun. Alennus lasketaan heille joiden virallinen osoite on sama. Jäsenmaksu ei kuulu perhealennukseen.
Perhealennuksen saat ottamalla yhteyttä seurakoordinaattoriin: seurakoordinaattori@arcticcheer.fi


LISENSSI & VAKUUTUS:

ACA ei vakuuta jäseniään erikseen. Jokaisella harrastajalla tulee olla vakuutus. Vakuutuksen voi saada omalta vakuutusyhtiöltä, mutta ACA suosittelee hankkimaan harrastustoiminnan kattavan vakuutuksen 
Suomen Cheerleadingliiton kautta. Valittavana on vakuutuksellisia ja vakuutuksettomia lisenssejä. Liiton lisenssiuudistuksen myötä jokaisella Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsenseurassa harrastavalla (7-vuotiaat ja sitä vanhemmat harrastajat) tulee olla joko harraste- tai kilpailulisenssi.

Lue lisää lisensseistä ja vakuutuksista.


KILPAILEMINEN:

Kilpajoukkueissa tulee kilpailemiseen liittyviä kustannuksia, esimerkiksi ilmoittautumismaksut, kilpailumatkat, esiintymismusiikki tai varusteet. Pakollisia varusteita kaikilla kisajoukkueilla on seura-asuun kuuluvat Craft Evolve Full Zip -verkkatakki (47,99-51,99€) ja Craft Evolve Pants -verkkahousut (39,99-43,99€) seuran Stadium -seurakaupausta. Näitä voi löytyä myös käytettynä, joten kannattaa kysellä! Joukkueiden valmentajat infoavat kilpailuihin liittyviin kisakustannuksiin tarkemmin kauden alussa.