Hae mukaan Taitoryhmään keväälle 2022!

10.12.2021

Haaveiletko uusien taitojen oppimisesta tai korkeammalla tasolla kilpailemisesta tulevaisuudessa? Oletko lisäksi seuran juniori- tai aikuisharrastaja?

 

Mikäli vastasit kyllä, hae mukaan seuran taitoryhmään!

 

Taitoryhmä täydentää keväälle 2022. Lue alta tarkemmat tiedot ja hae mukaan! Hakuaika 10.12.-19.12.

 

MIKÄ?

Taitoryhmä on tarkoitettu seuran juniori- ja aikuisharrastajille, jotka ovat kiinnostuneita harjoittelemaan tavoitteellisesti omien joukkueharjoitusten lisäksi. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti stuntteja ja akrobatiaa sekä perehdytään fysiikka- ja mentaaliharjoitteluun. Jokainen hakee ryhmään yksilönä ja stunttiryhmät muodostetaan ensimmäisellä leirillä. 

 

MITEN JÄRJESTETÄÄN?

Harjoittelu toteutetaan päiväleireinä seuran hallilla. Keväällä leiriviikonloppuja tulee yhteensä kolme, ja niiden ajankohdat on ilmoitettu hakulomakkeessa. Valittujen urheilijoiden tulee lähtökohtaisesti pystyä osallistumaan kaikille leireille. 

 

HAKU JA  HAKUKRITEENIT

Kevään 2022 taitoryhmään voivat hakea kaikki 2009 ja sitä aiemmin syntyneet. Taitovaatimuksena ryhmään on vahva kokemus ja osaaminen vähintään level 3 taidoista. Lisäksi tärkein vaatimus on innokas ja motivoitunut asenne uuden oppimiseen kaikissa lajin osa-alueissa. Ryhmään haetaan alla olevan hakulomake linkin kautta. Hakulomakkeeseen liitetään stuntti- ja akrobatiavideot omista vaikeimmista taidoista. Hakuaika 10.12-19.12.2021.

 

HINTA

Taitoryhmän hinta kevätkaudelle on 55 €. Ilmoittautuessa ryhmään urheilija sitoutuu toimintaan koko kevätkaudeksi (luethan seuran maksuehdot)

 

Valmentajina Opri Laamanen ja Jenna Karjalainen.