Esittelyssä seuran edustusjoukkueet Ice Angels, Ice Inspire ja Ice Breakers

24.11.2021

Tässä uutisessa esittelemme seuramme edustusjoukkueet. Edustusjoukkueet ovat meidän seurassamme olevista joukkueista oman ikätasonsa (minit, juniorit ja aikuiset) korkeimmalla tasolla kilpailevat joukkueet.


Ice Angels (synt. 2009–2011)


Ice Angels on seuramme minien edustusjoukkue ja joukkueessa on tällä hetkellä 17 urheilijaa. Joukkueen valmentajina toimivat Suvi Kortesalmi ja Nina Kähkönen. Joukkueen vahvuuksia ovat: positiivinen asenne ja hyvä joukkuehenki.

Jääenkelit ovat kauden alussa siirtyneet level 2 joukkueeksi ja tällä kaudella Jääenkelit kilpailevat kolmissa kilpailuissa: Start pohjoinen, Spirit 2 ja Super 2. Aikaisempaa kilpailumenestystä joukkueella on viime kevään Spirit 1 -kilpailuista, joissa joukkue sijoittui kolmanneksi ja Super 1 -kilpailuissa toiselle sijalle. Nämä olivat joukkueen ensimmäiset mitalisijat koskaan.

Enkeleiden urheilijat Iida ja Sara kertovat kauden lähteneen käyntiin huippuhyvin. "Treeneissä on aina ihan paras fiilis ja parasta on ehdottomasti ollut se, miten kaikki kannustavat toisiaan!" kertoo Sara. Molemmat urheilijat kiittävät myös valmentajiaan hyvästä ohjauksesta ja uusien taitojen oppimisen mahdollistamisesta, "Jääenkeleissä on päässyt kehittymään urheilijana, jossa parhaat valmentajat ovat osanneet auttaa ja ohjata eteenpäin!" sanoo Iida.


ACA Ice Angels 2021–2022


Ice Inspire (synt. 2006–2009)


Ice Inspire eli lempinimeltään Inspikset, on seuramme junioreiden edustusjoukkue. Joukkueessa on tällä kaudella 19 urheilijaa. Joukkueen pitkäaikaisina valmentajina toimivat Jenna Karjalainen ja Nina Kähkönen. Joukkueen vahvuuksia ovat urheilijoiden monipuolinen osaaminen ja nopea sopeutumiskyky. 

Tällä kaudella Inspikset kilpailevat kolmissa kilpailuissa: Start etelä, Spirit 3 ja Super 3. Aikaisempaa kilpailumenestystä joukkueella on viime kevään Super 3 -kilpailuista, jolloin Inspikset ylsivät ensi kertaa mitalisijoille sijoittuessaan toiseksi.

Joukkueen kapteenien Inkan ja Liinun mielestä kausi on lähtenyt käyntiin super hyvin. "Meillä on ihan huippuporukka kasassa ja ollaan innoissamme tulevasta kisakaudesta. Inspikset on tällä kaudella kovempia kuin koskaan!" hehkuttavat kapteenit.


ACA Ice Inspire 2021–2022


Ice Breakers (synt. 2006 tai aiemmin)


Ice Breakers eli tutummin Jäänmurtajat, on aikuisten edustusjoukkue, jossa on tällä hetkellä 21 urheilijaa. Joukkue on level 5 sekajoukkue ja joukkuetta valmentaa Annika Puranen ja Opri Laamanen.

Joukkueen vahvuuksia ovat sopeutuvuus, hyvä yhteishenki sekä yksilöiden monipuolinen ja toisiaan täydentävä osaaminen. Jokaisella joukkuelaisella on myös omat tunnistettavat vahvuudet sekä motivaatio työstää omia kehityskohteitaan. 

Tällä kaudella joukkue on niin sanotusti koottu uudelleen ja porukassa on paljon monipuolisia urheilijoita. Kapteenit Anni, Katariina ja Jonna kertovat kauden lähteneen hyvin käyntiin vaikka joukkue on kokonaan uusi. "Ollaan ryhmäydytty hyvin ja treeneissä taso on noussut hurjaa vauhtia!". Kapteenien mukaan joukkueessa on hyvä treenifiilis ja kaikki odottavat jo kisaamaan pääsemistä innolla.

Tällä kaudella joukkue kilpailee kolmissa kilpailuissa: Star Pohjoinen - Oulu, Spirit 4–5 ja Super 4–5. Viimeksi Jäänmurtajat kilpailivat syksyllä 2019. 

ACA Ice Breakers 2021–2022