Syyslomalle tekemistä!

12.10.2023

Syysloma (ei harjoituksia) 15.-21.10.2023

Seura järjestää syyslomalle kaksi akrokurssia (19.10. Flikkipaja ja 19.10. Volttipaja) ja vapaavuoron 18.10. klo 17.30-19. 

Flikkipaja on ACAn nykyisille harrastajille, jotka haluavat harjoitella flikkiakrobatiaa ohjatusti ja turvallisesti. Paja sopii niille ketkä ovat vasta aloittaneet flikin harjoittelun, sekä niille ketkä haluavat lisää varmuutta flikkiinsä ja flikkisarjoihin. Osallistuminen maksaa 20€/hlö ja sisältää ohjauksen ja harjoitushallimaksun.

Opetusta järjestetään pienryhmässä 19.10. Arctic Cheer All-Starin harjoitushallissa (Hallitie 9, Rovaniemi) klo 17-18.30.

Ryhmään mahtuu max.6 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jonoon voi myös ilmoittautua.Tarvitset mukaan urheilulliset vaatteet, sisäliikuntakengät ja juomapullon. Flikkipaja on oiva tapa ylläpitämään akrobatiataitoja syyslomalla ja kehittämään taitoja tulevia kilpailuja varten. Ohjaajana toimii Jemina. Ilmoittautuminen seuran myClubista, auki nyt: https://aca.myclub.fi/flow/events/6206910

Lisätietoa: seurakoordinaattori@arcticcheer.fi


Volttipaja on ACAn nykyisille harrastajille, jotka haluavat harjoitella volttiakrobatiaa ohjatusti ja turvallisesti. Paja sopii niille, ketkä osaavat jo flikkiakroa ja ketkä ovat vasta aloittaneet voltin harjoittelun, sekä niille ketkä haluavat lisää varmuutta volttiinsa ja volttiakroon. Pääfokuksena kerävoltti taakse. Osallistuminen maksaa 20€/hlö ja sisältää ohjauksen ja harjoitushallimaksun.

Opetusta järjestetään pienryhmässä 19.10. Arctic Cheer All-Starin harjoitushallissa (Hallitie 9, Rovaniemi) klo 18.30-20.

Ryhmään mahtuu max.6 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarvitset mukaan urheilulliset vaatteet, sisäliikuntakengät ja juomapullon. Volttipaja on oiva tapa ylläpitämään akrobatiataitoja syyslomalla ja kehittämään taitoja tulevia kilpailuja varten. Ohjaajana toimii Jemina. Ilmoittautuminen seuran myClubista, auki nyt: https://aca.myclub.fi/flow/events/6206911

Lisätietoa: seurakoordinaattori@arcticcheer.fi


VAPAAVUOROT

ACA järjestää ACA Jäähallilla (Hallitie 9) valvottuja vapaaharjoitteluvuoroja, joille pääsee sekä seuran jäsenet, että seuran ulkopuoliset henkilöt harjoittelemaan omatoimisesti ja hyödyntämään harjoitushallin välineistöä. Vuoroilla ei ole pakko harjoitella cheerleadingiä.

Vuoroilla on valvoja, mutta ei ohjausta. Jos haluat stunttailla, tulethan siis oman porukan kanssa! Jos tarvitset apua siinä, mitä tehdä vapaavuorolla, otathan yhteyttä joukkuevalmentajaasi. Vapaavuoroilta löytyy myös vinkkejä level 1 stuntteihin ja akrotaitojen harjoitteluun.

Lisätietoa vapaavuoroista, kertamaksuista ja kausikortista: