LISÄHAKU: Hae valmentajaksi tai valmentajaharjoittelijaksi!

28.6.2023

Arctic Cheer All-Star ry hakee valmentajia ja valmentajaharjoittelijoita kaudelle 2023-2024!

ACA:ssa pääset kehittymään valmentajana ja saat työhösi valmennusvastaavan tuen. ACA kouluttaa valmentajia SCL:n koulutuspolun mukaisesti ja seuran sisäisillä koulutuksilla. 

Valmentajaksi voi hakea henkilö, jolla on aiempaa valmennus- tai ohjaustaustaa / pedagogista osaamista tai vahvaa lajiosaamista esimerkiksi oman urheilu-uran kautta. Valmentajaksi voi hakea 2007 tai aiemmin syntynyt. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta osallistua seuran toimintaan. Valmentajille maksetaan tuntiperusteinen valmennuspalkkio, joka muodostuu valmennuskokemuksesta ja koulutustaustasta.

Valmentajaharjoittelijaksi voi hakea kuka tahansa valmennuksesta kiinnostunut 2008 tai aiemmin syntynyt. Valmentajaharjoittelija pääsee tutustumaan valmentamiseen ja on täysipainoinen joukkueen valmennustiimin jäsen, ilman vastuuta joukkueen toiminnasta. Harjoittelu kestää 60 valmennustuntia. Harjoitteluun kuluu perehdytys valmennustoimintaan. Valmentajaharjoittelijat toimivat vapaaehtoisina. 


HAE MUKAAN:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdan3UqSVOr7S_t-HDTz41IUHBXMoeT7yUqrizeM9pbo_tS5w/viewform


Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Haun päättymisen jälkeen aikaisemme jatkohaun mikäli paikkoja jää jäljelle. 
 
Lisätiedot ja kysymykset:
Jemina Colley
Seurakoordinaattori
seurakoordinaattori