ARCTIC CHEER CUP -harjoituskilpailut 18.3.

15.3.2023

Tervetuloa osallistumaan Arctic Cheer All-Star harjoituskilpailuihin vuosimallia 2023! 

Harjoituskilpailuiden tavoitteena on luoda joukkueille kisamainen kokemus esiintymiseen sekä tarjota yleisölle mahdollisuus päästä katsomaan huikeita esityksiä eri tason joukkueilta. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja toivotammekin lämpimästi tervetulleeksi yleisön, jotta voimme paremmin jäljitellä aitoa kisakokemusta. Tapahtumassa on seuran hallituksen ylläpitämä kahvio koko tilaisuuden ajan, jossa voi maksaa sekä käteisellä, että maksukortilla. Kisoja tuomaroimassa ovat tänä vuonna aikuisten edustusjoukkueen Ice Breakersien kapteenit Anni ja Kira.


Aikataulu

14 – 14.45 Lämmittely blokki 1

14.45–15 Esiintyminen blokki 1: Ice Admire & Ice Attitude

15.15–16 Lämittely blokki 2

16–16.15 Esiintyminen blokki 2: Ice Amazing, Dream Angels (ryhmästunt), Ice Imagine 


Ohjeet osallistujille

Koska hallin tilat ovat tiiviit, saavuthan paikalle tarkasti ilmoitettuun aikaan, jotta edelliset joukkueet ehtivät pois alta. Tarkemmat ohjeistukset saat omalta valmentajaltasi. Joukkueet lämmittelevät käyttäen puolta mattotilasta (poislukien ryhmästunt), jonka jälkeen joukkueet esiintyvät tuomareille ja yleisölle vuorotellen. Muistathan kannustaa muita joukkueita ja luoda hyvää ilmapiiriä ympärillesi!


Ohjeet yleisölle

Joukkueet aloittavat esiintymiset 15 minuuttia ennen kyseisen blokin loppumista. Pyydämme yleisöä saapumaan paikalle hyvissä ajoin niin, etteivät esiintyvät joukkueet häiriinny liikkumisesta. Samasta syystä pyydämme myös yleisöä jäämään paikalle blokkien kaikkien esitysten ajaksi.


Toivotamme kaikki joukkueet sekä yleisön lämpimästi tervetulleeksi osallistumaan tapahtumaan!