Uudelle harrastajalle

Harjoituspaikka

Cheer joukkueet harjoittelevat seuran omassa harjoitustilassa osoitteessa Hallitie 9.

Tasot

Cheerleading on jaettu kuuteen eri taitotasoon. Tasoilla 1-2 harjoitellaan lajin alkeita, tasolla 3-4 edistyneempiä taitoja ja tasoilla 5-6 SM-tason taitoja.

Jokaisella tasolla on omat taitovaatimukset sekä rajoitukset. Tasojen mukaan harjoitteleminen takaa perusteellisen ja turvallisen etenemisen lajin parissa. 

Minit kilpailevat tasoilla 1-3

Juniorit kilpailevat tasoilla 1-5

Aikuiset kilpailevat tasoilla 2-6

Seuramme minien kilpajoukkueet kisaavat tasolla 1 ja 2, junioreiden kilpajoukkueet tasoilla 1 -3 sekä aikuisten kilpajoukkueet tasoilla 2 ja 5. Seuran joukkueiden kilpailutasoista päättää valmennusvastaava ja seuran johto.

Pyrimme siihen, että harrastaja on aina oikeassa tasoryhmässä. Ikä ei aina automaattisesti tarkoita korkeampaa tasoa vaan tasoilla siirrytään eteenpäin kun tasoa vastaavat taidot ovat kohdillaan. Harrastusvuodet eivät myöskään takaa korkeampaa tasoa lajissa mikäli tason vaatimukset eivät täyty. 


Cheerleading harrastuksena

Harrastajan motivaatio, positiivinen asenne ja halu oppia ratkaisee lajissamme paljon. Cheerleading on ennen kaikkea joukkuelaji ja on tärkeää muistaa, että harrastaja treenaa taitojaan joukkueen eteen. Ryhmätyöskentely, toisen huomioon ottaminen ja kannustaminen ovat tärkeitä ominaisuuksia. Cheerleading ei ole yksilölaji. Mitä paremmin harrastaja toimii joukkueessa sitä nopeammin pääsee tämän upean lajin sisälle. Yksilön onnistumisia juhlii koko joukkue ja epäonnistumisen kääntää paremmaksi kannustavat joukkuetoverit ja valmentajat.

Harjoituksissa sattuu ja tapahtuu vaikka valmentajat pyrkivät mahdollisimman turvalliseen ja kokonaisvaltaiseen harjoitteluun. Mikäli treeneissä tulee vahinko siitä tulee heti ilmoittaa omalle valmentajalle. Jokaisella harrastajalla tulee olla lajin kattava vakuutus.


Kahden viikon veloitukseton tutustuminen

Uusi harrastaja voi käydä tutustumassa cheerleadingiin ACA:ssa kaksi kertaa veloituksetta. Tutustumisen jälkeen uusi harrastaja rekisteröityy seuran jäsenjärjestelmään myClubiin. Mikäli harrastaja ei jatka lajin parissa tulee siitä ilmoittaa kotisivujen harrastuksen lopettaminen lomakkeen kautta. 

Muistathan ilmoittaa mikäli harrastaja ei jatka joukkueessa tutustumisen jälkeen! Uusi harrastaja on velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan ellei peruuta osallistumistaan.