Kustannukset

Harrastuksen kustannukset muodostuvat kausimaksusta ja jäsenmaksusta. Kilpajoukkueissa on pakollisia varuste-, leiri- ja kilpailukustannuksia. Harrastejoukkueissa ei ole kausimaksun lisäksi muita pakollisia kustannuksia. Joukkueet tekevät talkootöitä kustannusten alentamiseksi.

Jäsenmaksu vuonna 2021 on 30 € / harrastaja

Jäsenmaksu sisältää vuosittain vaihtuvan seurapaidan. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa joko keväällä tai syksyllä kausimaksun yhteydessä. Jotta voit aloittaa harrastuksen tai jatkaa sitä, sinun tulee maksaa ACA:n jäsenmaksu.

Kausimaksu

Ice Indigo, Ice Action, Ice Attitude, Ice Adore, Ice Breeze, Ice Flow, Ice Infinity, Ice Brilliant, Ice Wind 95 € 
Ice Amazing, Ice Admire, Ice Angels, Ice Imagine, Ice Iconic 100 € 
Ice Inspire, Ice Breakers 110 €

Kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Laskut lähetetään sähköisesti jäsenjärjestelmä myClubin kautta kevätkaudella helmikuussa ja syyskaudella syyskuussa. 
Seurassamme on käytössä perhealennus: 
- 1. jäsen, normaali kausimaksu 
- 2. jäsen, -10 euroa kausimaksusta 
- 3. jäsen, -20 euroa kausimaksusta 
- 4. jäsen, ilmainen (edullisin kausimaksu) 
Perhealennuksen saat ottamalla yhteyttä toiminnanjohtaja Miia Norvapaloon miia.norvapalo@hotmail.com. 


Lisenssi ja vakuutus: 
ACA ei vakuuta jäseniään erikseen. Jokaisella harrastajalla tulee olla vakuutus. Vakuutuksen voi saada omalta vakuutusyhtiöltä, mutta ACA suosittelee hankkimaan harrastustoiminnan kattavan vakuutuksen 
Suomen Cheerleadingliiton kautta. Valittavana on vakuutuksellisia ja vakuutuksettomia lisenssejä. Jokaisella kilpailutoimintaan osallistuvalla harrastajalla on oltava kilpailutoiminnan kattava lisenssi, muuten harrastaja ei ole oikeutettu osallistumaan kilpailuihin. 

Lue lisää lisensseistä ja vakuutuksista.