Valmentajahaku on auki

30.5.2018

ACA hakee täydennystä valmennustiimiin. Valmentajia haetaan jokaiseen ikäluokkaan, mutta erityisen kova tarve on mikro- ja tanssijoukkueen valmentajille. Haemme mukaan myös uusia valmentajaharjoittelijoita. Uudet valmentajat ja valmentajaharjoittelijat aloittavat elokuussa syyskauden alkaessa.

 

Valmentajalta odotamme:

-          hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää yhteistyökykyä

-          oma-aloitteisuutta

-          vahvaa lajiosaamista

-          aikaisempaa ohjauskokemusta

-          vähintään 16 vuoden ikää

 

Valmentajaharjoittelijalta odotamme:

-          hyvää ja reipasta asennetta

-          halua oppia uutta

-          oma-aloitteisuutta

-          perustiedot ja -taidot lajin sisällöstä

-          vähintään 13 vuoden ikää

 

Täysin uusi juniori-ikäisten cheertanssijoukkue aloittaa toimintansa syyskaudella ja sinne tarvitsemme vastuuvalmentajan ja valmentajaharjoittelijoita. Valmentajilla ei tarvitse olla nimenomaan cheertanssitaustaa, koulutamme tehtävään. Odotamme kuitenkin taustaa tanssista tai cheerleadingista. 

 

Haemme pitkäaikaisia valmentajia ja valmentajaharjoittelijoita ja valmentamiseen sitoudutaan vähintään puoleksi vuodeksi kerrallaan. Valmentajaharjoittelijat voivat siirtyä valmentajiksi kokemuksen ja taitojen karttuessa. Joukkueen vastuuvalmentajilta odotamme vähintään 18 vuoden ikää.

 

Valmentajana ja valmentajaharjoittelijana saat tukea työskentelyysi valmennuspäälliköltä ja muilta valmentajilta. Seuramme kouluttaa valmentajia ja valmentajaharjoittelijoita mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan muun muassa Suomen Cheerleadingliiton koulutuksilla.

 

Mikäli olet kiinnostunut valmentamista, järjestämme 12.6 klo 17-18 Monden nuorisotilan puolella infotilaisuuden valmentamisesta. Paikalla on muita valmentajia kertomassa valmennuksesta ja vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tilaisuudessa keskustelemme myös jokaisen valmennuksesta kiinnostuneen kanssa muun muassa kokemuksesta, lajitaustasta ja toiveista sekä odotuksista valmennuksen suhteen. Osallistuminen infotilaisuuteen ei ole pakollista, mutta suositeltavaa. Ilmoittaudu infotilaisuuteen mukaan ilmoittamalla joko Miia Norvapalolle tai Tiia Parviaiselle osallistumisesta. Mikäli et pääse osallistumaan infotilaisuuteen, lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi sähköpostilla (miia.norvapalo@hotmail.com/tiia.parviainen@hotmail.com), jossa kerrot kuka olet, lajitaustastasi ja mahdollisesta ohjauskokemuksestasi, motivaatiostasi valmentamiseen ja toiveistasi valmennukseen liittyen.